Η JVC αποκάλυψε την GC-XA2 ADIXXION κάμερα για extreme sports

Η JVC αποκάλυψε την GC-XA2 ADIXXION κάμερα για extreme sports

Ιούλιος 10, 2013 - 15:07

Η JVC ανακοίνωσε μια νέα κάμερα την GC-XA2 ADIXXION που είναι άμεσος ανταγωνιστής των GoPro και Contour. Η ανθεκτική Full HD κάμερα προορίζεται για extreme sports, μπορεί να κινηματογραφήσει σε 1920 x 1080 60p/50p Progressive Full HD εγγραφή και 1280 x 720 εγγραφή υψηλής ταχύτητας σε 120fps/100fps για 4x slow-motion playback και διαθέτει WiFi και μια LCD οθόνη με Auto off και Auto brightness λειτουργίες.

Το WiFi μπορεί να χρησιμοποιηθεί για streaming περιεχόμενο απευθείας σε μια υπηρεσία, όπως Ustream, για live video σκοπούς ή εναλλακτικά να στείλετε βίντεο και φωτογραφίες στο YouTube και σε άλλες ιστοσελίδες. Υπάρχει μια smartphone εφαρμογή, επίσης, η οποία μπορεί να διαχειριστεί το υλικό από τέσσερις ADIXXION κάμερες ταυτόχρονα.

Το περίβλημα είναι αδιάβροχο σε βάθος έως και 5 μέτρα, και αντικραδασμικό απο πτώσεις μέχρι 2 μέτρα. Επίσης θα αποτρέψει τη σκόνη και θα αντέξει σε συνθήκες ψύχους. Το βάρος της είναι 135γρ και έχει ένα τρίποδο με βίδες στερέωσης στο κάτω μέρος και στο πλάι που βοηθά την τοποθέτηση της. Η JVC διαθέτει προαιρετικά ιμάντες για να την τοποθετήσετε στο στήθος σας και να έχετε ελεύθερα τα χέρια.

Υποστηρίζει Timelapse φωτογραφία, λήψη φωτογραφιών με ταχύτητα έως 15 καρέ ανά δευτερόλεπτο, και υπάρχει η δυνατότητα να τραβάει φωτογραφίες και να γράφει βίντεο ταυτόχρονα. Τέσσερα φίλτρα μπορούν να εφαρμοστούν σε βίντεο πριν να το φορτώσετε και υπάρχει ένας ψηφιακός σταθεροποιητής εικόνας που λειτουργεί με το ενσωματωμένο γυροσκόπιο για καλύτερα αποτελέσματα.

Είναι εξοπλισμένη με φακό F2.4, με γωνία 137 ° σε 1080p/720p/WVGA modes και 152 ° σε 960p/mode εικόνας. Συνδυάζεται με ένα 8megapixel backside-illuminated αισθητήρα. Η JVC GC-XA2 ADIXXION θα αρχίσει να πωλείται αργότερα αυτό το μήνα, στην τιμή των 299,95 δολαρίων.

Πηγή: techfan.gr