Helmos Team Battle στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Helmos Team Battle στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Μάρτιος 09, 2015 - 12:05
Date: 
14/03/2015

Μέχρι τώρα νόμιζες πως τα έχεις δει όλα μέσα στο πάρκο? Guess again... 

Πόσο έτοιμος είσαι γι’ αυτή τη μάχη??? 

Το Fifty Fifty boardshop σε συνεργασία με το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, και με τη φυσική ενέργεια του FRULITE OnTheGo παρουσιάζουν το Helmos Team Battle, ένα slopestyle snowboard contest, διαφορετικό από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα. 

Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε ομάδες με κάθε team να αποτελείται από 3 άτομα. Η ημερομηνία έχει οριστεί για το Σάββατο 14 Μαρτίου. 

Κέρωσε το σανίδι σου, διάλεξε την ομάδα σου, ονόμασέ τη και ετοιμάσου για την πιο τρελή μάχη στο μεγαλύτερο battlefield της Ελλάδας, το snowpark του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων. 

Μόνο 1 ομάδα -3riders- μπορούν να επιβιώσουν από αυτή τη μάχη και να φύγουν νικητές με πολλά πολλά giveaways και το ποσό των 1.000€ CASH! 

Αν θες να μάθεις κι άλλα – όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται – θα σε καθοδηγήσει μια... κατσίκα! Η Victory Goat θα σου δώσει όλα τα tips που χρειάζεται να ξέρεις για την συμμετοχή σου, αλλά και για όσους θέλουν να έρθουν και απλά να περάσουν καλά! Check it out www.helmosteambattle.gr 

Το event θα τα έχει όλα: top snowboard riders, giveaways, music tunes by Stylianos και πολύ πολύ ενέργεια από το Frulite On The Go! Just follow the Victory Goat... 

Learn more @ www.helmosteambattle.gr 

Contact @ info@helmosteambattle.gr