H παγκόσμια πρωταθλήτρια του Kitesurfing Bruna Kajiya στην Ελλάδα!

H παγκόσμια πρωταθλήτρια του Kitesurfing Bruna Kajiya στην Ελλάδα!

Ιούλιος 30, 2017 - 10:58

H δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια (2009 & 2016) και πρώτη αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια κατάταξη στο freestyle Kiteboarding Bruna Kajiya βρίσκεται στην Ελλάδα για ένα μήνα! Σκοπός της επίσκεψης αυτής είναι αφενός το γύρισμα ενός video και αφετέρου η προπόνηση με 2 ακόμα kiters από την Ισπανία.

Ο πρώτος σταθμός της είναι το δρέπανο της Πάτρας και δεύτερος οι Ράχες Φθιώτιδας: δύο από τα καλύτερα spots της Ελλάδας. 'Όσοι θα βρίσκεστε αυτές τις ημέρες σε αυτά τα μέρη πιθανόν να έχετε την ευκαιρία να την δείτε από κοντά!

“Διασκεδάστε στο νερό και ανακαλύψτε όλες τις δυνατότητες που σας προσφέρει το kitesurf!”

Η Bruna Kajiya είναι μια εκπληκτική πρέσβειρα του αθλήματός της και είναι αφοσιωμένη στο να φέρει περισσότερα κορίτσια σε επαφή με το kitesurf. Η αθλήτρια από τη Βραζιλία είναι γνωστή για το δυναμικό και χαρακτηριστικό στυλ της ενώ αγαπημένη της κίνηση είναι το powered back mobe. Από τότε που άρχισε να συμμετέχει σε αγώνες έχει δημιουργήσει μια εντυπωσιακή συλλογή από τρόπαια: εκτός από την κατάκτηση του εθνικού τίτλου τέσσερις φορές (!), ηBrunaυπήρξε δευτεραθλήτρια του PKRA World Tour για τρία συνεχόμενα χρόνια πριν τελικά κατακτήσει την πρώτη θέση το 2009 και το 2016.
Σίγουρα δεν θα περάσει πολύς καιρός από τη στιγμή που η βραζιλιάνα Bruna Kajiya θα είναι και πάλι τιτλούχος.

Η Bruna παραδέχεται ότι ασχολήθηκε με το kitesurf από σύμπτωση, μετά από ένα ατύχημα στο surf που την ανάγκασε να στραφεί σε άλλα αθλήματα. Κατά τη διάρκεια φοίτησής της στο κολέγιο του Maui, ανακάλυψε το wakestyle riding και από τότε δεν το εγκατέλειψε. «Πάντα να διασκεδάζετε στο νερό», συμβουλεύει η Bruna. «Μερικές φορές θα έχω μια δύσκολη ημέρα freestyling, που δεν την απολαμβάνω μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι οι συνθήκες είναι ιδανικές για surfing ή μεγάλο αετό. Προσπαθήστε να ανακαλύψετε όλες τις δυνατότητες που σας προσφέρει το kitesurfing!»

 
από το greeksurf.gr