GoPro HERO4 Session: H πιο μικρή action camera της GoPro

GoPro HERO4 Session: H πιο μικρή action camera της GoPro

Ιούλιος 07, 2015 - 12:07

Με μία αιφνιδιαστική ανακοίνωση (βόμβα πραγματική), η GoPro ανακοίνωσε την νέα της action camera, την GoPro HERO4 Session.

H GoPro HERO4 Session είναι 50% μικρότερη και 40% ελαφρύτερη από την GoPro Hero4 και είναι αδιάβροχη μέχρι 10 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού (χωρίς ειδική θήκη).

"Με την GoPro HERO4 Session θέσαμε ως πρόκληση στους εαυτούς μας να παράξουμε την μικρότερη, ελαφρύτερη και πιο βολική GoPro που ήταν δυνατόν. Η GoPro HERO4 Session συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία που έχουμε αποκομίσει από την εμπειρία μας για να προσφέρουμε την πιο βολική λύση για λήψεις μέχρι σήμερα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ανακοίνωση της GoPro HERO4 Session, γιατί επιτέλους μπορώ να χρησιμοποιήσω την δική μου ελεύθερα", δήλωσε ο ιδρυτής και CEO της GoPro, Nicholas Woodman.

H GoPro HERO4 Session μπορεί να καταγράψει video σε ανάλυση Full HD 1080p στα 60fps, 1440p στα 30fps και HD 720p στα 100fps και φωτογραφίες σε ανάλυση 8 megapixels (Single, Burst, Time Lapse) και διαθέτει τις λειτουργίες SuperView™, Protune και Auto Low Light. Επιπλέον είναι εξοπλισμένη με ένα προηγμένο σύστημα διπλού μικροφώνου το οποίο μειώνει την καταγραφή του θορύβου του αέρα κατά την χρήση της σε διάφορες extreme δραστηριότητες.

"Στην GoPro η ποιότητα του ήχου είναι τόσο σημαντική όσο η ποιότητα εικόνας και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τις βελτιώσεις στην καταγραφή του ήχου που έχουμε κάνει στην HERO4 Session, κατά την λήψη μέσα στο νερό ή σε δραστηριότητες που έχουμε πολύ αέρα. Είναι απίθανο το τι μπορεί να καταγράψει αυτή η μικρή GoPro", είπε ο Nicholas Woodman.

Ο χειρισμός της GoPro HERO4 Session είναι εύκολος, αφού πατώντας το κουμπί λήψης η κάμερα ενεργοποιείται και αρχίζει αμέσως να καταγράφει video. Αν η κάμερα είναι απενεργοποιημένη και πατήσει κάποιος συνεχώς το κουμπί λήψης, τότε ενεργοποιείται και ξεκινάει η λειτουργία Time Lapse λήψεων.

Η νέα GoPro έχει ενσωματωμένο Bluetooth και WiFi (συνεργάζεται με την εφαρμογή για iOS, Android και Windows Phone, GoPro App) και είναι συμβατή με όλα τα mounts της εταιρείας αλλά και με το ασύρματο χειριστήριο Smart Remote. Ζυγίζει 74 γραμμάρια, λειτουργεί με μπαταρία λιθίου των 1030mAh και δέχεται κάρτες μνήμης microSD.

Η GoPro HERO4 Session θα είναι διαθέσιμη στις 12 Ιουλίου, στην τιμή των 430 ευρώ. Θα την βρείτε εδώ

Από το pttl.gr

GoPro HERO4 Session: So small. So stoked.