Garmin VIRB ο νέος αντίπαλος της GoPro στις κάμερες

Garmin VIRB ο νέος αντίπαλος της GoPro στις κάμερες

Αύγουστος 21, 2013 - 19:48

Η αγορά των actions camera μεγαλώνει με την Garmin VIRB και Garmin VIRB Elite να μπαίνουν στο παιχνίδι της τρέλας και των extreme sports ή απλά της καθημερινότητας και της ζωής που απλά ζητάει λίγο full HD 1080p αγάπη σε κάθε video.

GARMIN VIRB Η ΝΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ GOPRO KILLER CAMERA
Τα δύο μοντέλα Garmin VIRB και Garmin VIRB Elite μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά στον σχεδιασμό και την δυνατότητα καταγραφής video αλλά διαφέρουν στις συνολικές δυνατότητες. Αυτό σημαίνει ότι η VIRB έχει αδιάβροχο σώμα πιστοποιημένο κατά IPX-7 που μπορεί να αντέχει μέχρι και ένα μέτρο βάθος μέσα στο νερό μέχρι και για 30 λεπτά.

Full HD 1080p ανάλυση για το βίντεο με ψηφιακό σταθεροποιητή εικόνας και αισθητήρα 16 megapixel που αναλαμβάνει να καταγράψει βίντεο και φωτογραφίες μέσα από ευρυγώνιο WideVü φακό. Κάθε VIRB έρχεται με οθόνη Chroma 1.4 ιντσών και μπορεί να καταγράψει video μέχρι και 3 ολόκληρες ώρες, ξεπερνώντας θεωρητικά το ρεκόρ της GoPro.

3 ΩΡΕΣ FULL HD 1080P VIDEO ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ GARMIN VIRB
Η Garmin VIRB Elite χρησιμοποιεί επιπλέον ηλεκτρονικά για να κάνει την ζωή ευκολότερη όπως high-sensitivity WiFi, GPS, accelerometer και altimeter για όσους είναι λάτρεις του σκι και θέλουν πληροφορίες για την διαδρομή που ακολούθησαν, το ύψος που βρέθηκαν κλπ.

Τόσο η Garmin VIRB όσο και η Garmin VIRB Elite χρησιμοποιούν τεχνολογία ANT+ για ασύρματη επικοινωνία με διάφορα άλλα προϊόντα Garmin και όχι μόνο, αν έχετε άλλα gadgets που βασίζονται στην ίδια τεχνολογία ANT+. Δεδεομένη θεωρετίαι η έξοδος micro HDMI και η δυνατότητα για χρήση κάρτας μνήμης μέχρι και 64GB.

Η Garmin VIRB θα είναι διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο με τιμή $299 και Garmin VIRB Elite με τιμή $399. Μαζί ένα σωρός αξεσουάρ και mounting gear για να στήριξη της VIRB σε ποδήλατο, μηχανή, σερφ, σκι, κράνος, στήθος κλπ.

περισσότερα στο pestaola.gr

youtube://v/F6CGI3XkAiQ