Ετήσια Οικογενειακή Κάρτα στο Χ.Κ.Καλαβρύτων!

Ετήσια Οικογενειακή Κάρτα στο Χ.Κ.Καλαβρύτων!

Νοέμβριος 12, 2015 - 00:34

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, μετά το εβδομαδιαίο κουπόνι, συνεχίζει με τα ελκυστικά πακέτα των προσφορών του

Επειδή στα Καλάβρυτα το ski & το snowboard είναι και οικογενειακή υπόθεση, το χιονοδρομικό κέντρο, όπως και πέρσι βγάζει την ετήσια οικογενειακή σε προσφορά 390€, από 550€ αρχική τιμή! Το πιο σημαντικό; Η τιμή αυτή είναι ανεξαρτήτως αριθμού μελών οικογένειας!

Και σε αυτή τη προσφορά το χιονοδρομικό κέντρο θα απορροφήσει εξ ολοκλήρου την αύξηση του Φ.Π.Α. κατά δέκα ποσοστιαίες μονάδες!

Με μόνο 390€ ολόκληρη η οικογένειά σαςαπολαμβάνει μία ολόκληρη σεζόν στις χιονισμένες πλάγιές του Χελμού! Χαρίστε στην οικογένειά σας αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Οι αγορές θα γίνονται μόνο on-line μέσα από τo site του χιονοδρομικού www.kalavrita-ski.gr. Η προσφορά της ετήσιας οικογενειακής κάρτας θα έχει ισχύ μέχρι και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τη διεύθυνσή σας και οι κάρτες σας θα σας αποσταλούν, χωρίς χρέωση εκεί που επιθυμείτε! Δώστε στην οικογένειά σας, αυτό που της αξίζει. Μια μοναδική περιπέτεια στο βουνό και απύθμενη χιονοδρομική απόλαυση στις αναβαθμισμένες πίστες του Χιονοδρομικού

Κέντρου και τις ξεχωριστές παράλληλες δραστηριότητες που παρέχει το κέντρο για όλες τις ηλικίες.