Ετήσια οικογενειακή κάρτα με 390€ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Ετήσια οικογενειακή κάρτα με 390€ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Νοέμβριος 17, 2014 - 13:54

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, μετά το εβδομαδιαίο κουπόνι, συνεχίζει με τα πακέτα των προσφορών του και δεν θα σταματήσει εδώ!

Επειδή στα Καλάβρυτα το ski & το snowboard είναι και οικογενειακή υπόθεση, το χιονοδρομικό κέντρο, όπως και πέρσι βγάζει την ετήσια οικογενειακή σε προσφορά 390€, από 550€ αρχική τιμή! Το πιο σημαντικό; Η τιμή αυτή είναι ανεξαρτήτως αριθμού μελών οικογένειας!

Με μόνο 390€ ολόκληρη η οικογένειά σας απολαμβάνει μία ολόκληρη σεζόν στις χιονισμένες πλάγιές του Χελμού! Χαρίστε στην οικογένειά σας αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Οι αγορές θα γίνονται μόνο on-line μέσα από τo site του χιονοδρομικού www.kalavrita–ski.gr. Η προσφορά της ετήσιας οικογενειακής κάρτας θα έχει ισχύ μέχρι τηνΚυριακή 23 Νοεμβρίου 2014.

Δηλώστε συμμετοχή και τη διεύθυνσή σας και οι κάρτες σας θα σας αποσταλούν, χωρίς χρέωση εκεί που επιθυμείτε! Δώστε στην οικογένειά σας, αυτό που της αξίζει. Μια μοναδική περιπέτεια στο βουνό και απύθμενη χιονοδρομική απόλαυση στις αναβαθμισμένες πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου και τις ξεχωριστές παράλληλες δραστηριότητες που παρέχει το κέντρο για όλες τις ηλικίες.