Έρχονται χιονοπτώσεις - ανοίγουν τα χιονοδρομικά!

Έρχονται χιονοπτώσεις - ανοίγουν τα χιονοδρομικά!

Δεκέμβριος 30, 2015 - 12:24

Το κύμα κακοκαιρίας και οι επερχόμενες χιονοπτώσεις θα βάλουν αρκετό χιόνι στα Χιονοδρομικά κέντρα όλης της χώρας το επόμενο τριήμερο!  

Η κατάσταση σήμερα έχει ως εξής:

Ανοιχτό το Χ.Κ. Καλαβρύτων. Αχιλλέας: Ανοιχτός για μεταφορά των χιονοδρόμων από την βάση του χιονοδρομικού στη Βαθειά Λάκκα, καθώς και για επισκέπτες για βόλτα. Οι αναβατήρες Ηρακλής, Θέτις, Στύγα σε λειτουργία για χιονοδρομία.Πίστες για χιονοδρομία: Αλκμήνη, Ισμήνη, Νεφέλη. Snowpark: Ανοιχτό, σε λειτουργία και το Funbag.

Tο Χ.Κ. Παρνασσού ανοιχτό με τους αναβατήρες Αφροδίτη, Αίολος, Βάκχος, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα και Babylift 2σε λειτουργία. Oι πίστες Περικλής, Διηάνειρα και Αίολος βρίσκονται σε καλή κατάσταση και μόνο προς τον τερματισμό του Αίολου υπάρχουν πέτρες.

Το Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου ανοιχτό με babylift1 σε λειτουργία και τον εναέριο αναβατήρα για βόλτα. Σε λειτουργία το σύστημα τεχνητής χιόνωσης. Επικρατούν νεφώσεις.

Στο Χ.Κ. Βασιλίτσας σε λειτουργία οι αναβατήρες Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΕΛΙΜΕΙΑ και Baby lift. Η ποιότητα χιονιού στις πίστες για τους παραπάνω αναβατήρες παραμένει πολύ καλή. Ο αναβατήρας «ΦΙΛΙΠΠΟΣ», θα λειτουργεί μόνο ως σύνδεση για τον 2θέσιο ή για βόλτα (πίστες κλειστές). Επικρατεί ομίχλη.

Το Χ.Κ. Βόρας – Καϊμάκτσαλαν ανοιχτό με τους αναβατήρες Μετερίζι και Baby Lift σε λειτουργία. Ο αναβατήρας Σαραντόβρυση1 για βόλτα. Ανοιχτή η κόκκινη πίστα Νο 8 με τεχνητό χιόνι.

Το Χ.Κ. Βελουχίου ανοιχτό με τον αναβατήρα Τάκης Φλέγκας σε λειτουργία.