Εκπτωτική ετήσια κάρτα χιονοδρομίας στα Καλάβρυτα με 165 € για την χειμερινή περίοδο 2017-2018

Εκπτωτική ετήσια κάρτα χιονοδρομίας στα Καλάβρυτα με 165 € για την χειμερινή περίοδο 2017-2018

Ιούλιος 11, 2017 - 16:37

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων πλέον βρίσκεται πιο κοντά σου από ποτέ!!

Με την ολοκλήρωση του νέου αυτοκινητόδρομου Αθηνών – Πατρών γίνεται το Χιονοδρομικό με την γρηγορότερη, ευκολότερη και ασφαλέστερη πρόσβαση από την Αθήνα με το 75% της διαδρομής να είναι σε κλειστό, ασφαλή αυτοκινητόδρομο (Ολυμπία οδός).

Η ανάσα δροσιάς που αναζητάς μες στην καρδιά του καλοκαιριού βρίσκεται ακόμα πιο κοντά σου και για ακόμη μια χρονιά σου προσφέρει την ετήσια κάρτα για τη σεζόν 2017-2018 στην εκπληκτική τιμή των 165€! Επωφελήσου της προσφοράς και απόλαυσε την εξόρμησή σου στο ΧΚΚ στην χαμηλότερη τιμή για την χειμερινή περίοδο 2017-2018.

Η προσφορά απευθύνεται μόνο σε on-line αγορές, μέσα από το kalavrita-ski.gr, ισχύει μέχρι 31 Αυγούστου 2017 και είναι μόνο για προσωπική χρήση και όχι επαγγελματική, σύμφωνα με τον κανονισμό του Χιονοδρομικού Κέντρου ( http://www. kalavrita-ski.gr/oroi-xrisis-xkk/).

Μπες στο kalavrita-ski.gr, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και τη διεύθυνσή σου και η κάρτα, σου, θα σου αποσταλεί ταχυδρομικά, χωρίς επιβάρυνση, στο χώρο σου! Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, πλέον είναι ο πιο κοντινός σου χειμερινός προορισμός! Μη χάνεις χρόνο, εκμεταλλεύσου την προσφορά και πάρε τη θέση σου στο βουνό για ατελείωτα χιλιόμετρα στο χιόνι, αποφεύγοντας, ουρές και συνωστισμό!