Εικοσάχρονη Αυστραλή δίνει φιλιά σε καρχαρίες (video)

Εικοσάχρονη Αυστραλή δίνει φιλιά σε καρχαρίες (video)

Ιούλιος 15, 2014 - 14:52

Εικοσάχρονη Αυστραλή φιλά τους καρχαρίες στα... σαγόνια τους κι έχει κάνει σκοπό της ζωής της να σώσει τα θαλάσσια αρπακτικά...

Τη Μάντισον Στιούαρτ δεν την φωνάζουν πολύ συχνά με το πραγματικό της όνομα. Συνήθως γυρίζει όταν ακούει «Shark Girl» (Κορίτσι των Καρχαριών).

Η 20χρονη από την Αυστραλία εγκατέλειψε το σχολείο σε ηλικία 14 ετών για να αφιερωθεί ψυχή τε και σώματι στη διάσωση των θαλάσσιων «δολοφόνων», ενώ όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης κολυμπά μαζί τους από τα 7 της χρόνια.

Τον Ιούνιο κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ της που την δείχνει να φιλιέται με τους καρχαρίες της Αυστραλίας, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να αλλάξει την αντίληψη που έχουν οι άνθρωποι για αυτούς.

Μιλώντας στην αυστραλιανή έκδοση της Βρετανικής Daily Mail, είπε ότι αποφάσισε να εγκαταλείψει οικογένεια, φίλους και σπουδές γιατί «άρχισα να παρατηρώ μία αξιοσημείωτη μείωση του πληθυσμού των καρχαριών». «Τώρα είμαι σε εκείνο το στάδιο της ζωής μου όπου δεν ξέρω καν αν θα υπάρχουν (καρχαρίες) γύρω μου όταν μεγαλώσω. Για αυτό άφησα το σχολείο, την οικογένειά μου, τους φίλους μου... για να είμαι στο νερό» πρόσθεσε.

Πηγή: iefimerida.gr/node/163336#ixzz37XMlyZUR

Shark Girl Trailer