Διεθνής αγώνας τζετ σκι σε Σαρωνικό, Κυκλάδες και Ευβοϊκό

Διεθνής αγώνας τζετ σκι σε Σαρωνικό, Κυκλάδες και Ευβοϊκό

Ιούνιος 10, 2015 - 16:38
Date: 
13/06/2015

Από την 4η Μαρίνα της Γλυφάδας δόθηκε η έναρξη του διεθνούς αγώνα τζετ σκι τύπου ανοιχτής θαλάσσης (offshore/endurance), ο οποίος διοργανώνεται για πέμπτη συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα.

Ο διεθνής αγώνας Akropolis Jet Raid διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Όμιλο Τζετ Σπορτ (Hellenic Jet Sports Boating Association) σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Jet Raid. 

«Είναι μεγάλη μας χαρά να φιλοξενούμε τη σπουδαία αυτή εκδήλωση για το διεθνή ναυταθλητισμό, στον οποίο η πόλη μας και η πατρίδα μας έχουν παράδοση», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, προσθέτοντας ότι «ο τουρισμός και η ναυτιλία αποτελούν τους πυλώνες ανάπτυξης για τη χώρα μας». 

Στην ουσία πρόκειται για μια σκληρή δοκιμασία για τους αναβάτες και τα σκάφη στην ανοιχτή θάλασσα.

Μέσα από τις κουραστικές διαδρομές, οι αναβάτες και τα πληρώματα γνωρίζουν τα μαγευτικά τοπία και τις κρυμμένες ομορφιές της χώρας και παίρνουν την καλύτερη γεύση από την ελληνική φιλοξενία. 

Ο τελικός της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 13 Ιουνίου, στις 5 μ.μ., μπροστά από την 4η Μαρίνα Γλυφάδας.

Θα προηγηθούν ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 1.315 χιλιομέτρων στον Σαρωνικό (Πόρος, Αίγινα, και Αγκίστρι, Πόρτο-Χέλι), στον Ευβοϊκό (Χαλκίδα) και στις Κυκλάδες (Kύθνο και Μήλο).

Πηγή: naftemporiki.gr