Danny MacAskill - "Way Back Home"

Danny MacAskill - "Way Back Home"

Απρίλιος 23, 2011 - 01:20

Danny MacAskill είναι ένα Σκοτσέτζος επαγγελματίας ποδηλάτης για την Inspired Bicycles Ltd, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Dunvegan στο Isle of Skye. Στις 19 Απριλίου 2009 ο 23χρονος τότε Danny ανέβασε ένα βίντεο 5,5 λεπτών στο YouTube με δοκιμαστικά σε δρόμους με το τίτλο ‘The Funeral’ (η Κηδεία!) το οποίο του άλλαξε τη ζωή. Το βίντεο είχε ετοιμάσει ο συγκάτοικος του Dave Sowerby, και πλέον έχει ξεπεράσει τα 20 εκ. προβολές! Το βίντεο είχε κόλπα με το ποδήλατο από τον MacAskill.

Με το βίντεο αυτό ο Danny είδε τον ευατό του μέχρι την New York Times, και στην συνέχεια δούλεψε στο Hollywood σαν κασκαντέρ, εμφανιζόμενος σε διαφημιστικά της τηλεόρασης για το νέο Volkswagen Golf Estate και κέρδισε το τίτλι Action Sportsperson of the Year στην κατηγορία του Laureus World Sports Awards. Τελικά εγκατέλειψε την δουλειά αυτή και επέστρεψε μόνιμα στο Εδιμβούργο ώστε να κάνει όλη μέρα ποδηλασία!

Ένα νέο video από τον Dave Sowerby, για τον Danny με την ονομασία “Way Back Home” με παραγωγή από το Red Bull Media House τον δείχνει να επανέρχεται στα πάτρια εδάφη στο Dunvegan με τα καλύτερα του κόλπα με το ποδήλατο. Μια εβδομάδα μετά το βίντεο αυτό έκανε θραύση με εκατομμύρια προβολές.

Περισσότερα στο http://www.dannymacaskill.co.uk/

vimeo://v/17892962