Cliff Diving 2016 στη γραφική λίμνη του Αγίου Νικολάου (vid)

Cliff Diving 2016 στη γραφική λίμνη του Αγίου Νικολάου (vid)

Ιούλιος 25, 2016 - 13:47
Date: 
26/08/2016

Με καταδύσεις στη γραφική λίμνη του Αγίου Νικολάου από επαγγελματίες και ερασιτέχνες καταδύτες, το «Cliff Diving 2016» αναμένεται να μετατραπεί σε μία μοναδική γιορτή για ολόκληρη την πόλη.

Η εν λόγω διοργάνωση, γίνεται για  πρώτη φορά σε Παγκρήτιο επίπεδο από τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίου Νικολάου, σε συνεργασία με την Word High Diving Federation.

Πιο αναλυτικά, τo «Agios Nikolaos – Cliff Diving 2016», αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Αυγούστου 2016 και, στα πλαίσια της διοργάνωσης, μέλη της World High Diving Federation θα επιχειρήσουν κατάδυση από ύψος δεκαέξι μέτρων σε δύο σημεία του γκρεμνού που βρίσκεται στην βόρεια πλευρά της λίμνης, με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας.

Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι τα συγκεκριμένα σημεία έχουν ελεγχθεί από την  World High Diving Federation για την ασφάλεια των αθλητών  κατά την βύθισή τους στα νερά της λίμνης.

Για όσους δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται, είναι ένα ιδιαίτερα διαδεδομένο άθλημα σε πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στον Άγιο Νικόλαο και που αναμφίβολα θα προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα και μια πρωτόγνωρη εμπειρία σε όσους το παρακολουθήσουν.

‘’Cliff diving’’ in the lake of Agios Nikolaos