Αλεξιπτωτιστής βάζει φωτιά στο αλεξίπτωτό του για διαφημιστικούς λόγους (vid)

Αλεξιπτωτιστής βάζει φωτιά στο αλεξίπτωτό του για διαφημιστικούς λόγους (vid)

Νοέμβριος 03, 2015 - 19:48

Θέλοντας να διαφημίσει την σχολή αλεξιπτωτιστών στην οποία διδάσκει, ο Brianne Thompson βάζει φωτιά στο αλεξίπτωτό του την ώρα που πέφτει φτιάχνοντας για λίγα δευτερόλεπτα ένα σκηνικό θρίλερ

Σε έναν κόσμο που αναζητά τα ελάχιστα λεπτά δημοσιότητας και που οποιαδήποτε εικόνα δεν είναι αρκετά εντυπωσιακό, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βλέπουμε ολοένα και περισσότερο τέτοια βίντεο τα οποία σοκάρουν όχι μόνο με την τόλμη αλλά και με την απουσία κάποιου λόγου για να γίνουν. Όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση που ο αλεξιπτωτιστής έχει σχεδιάσει να βάλει φωτιά στο ίδιο του το αλεξίπτωτο, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κάνει διαφήμιση στην σχολή του! 

Πέφτοντας από μεγάλο ύψος από το αεροπλάνο, ανοίγει το κανονικό του αλεξίπτωτο. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα βγάζει ένα όπλο, και εξαπολύει μία φωτοβολίδα προς το αλεξίπτωτό του, το οποίο όπως είναι αναμενόμενο (και λόγω των υλικών κατασκευής του) παίρνει αμέσως φωτιά. Ο παρανοϊκός αλεξιπτωτιστής τότε, με γρήγορες κινήσεις απαλάσσεται από το περιτό αλεξίπτωτο, και με γρήγορες κινήσεις ανοίγει το εφεδρικό, το οποίο όπως όλα δείχνουν τον φέρνει με ασφάλεια στην γη.

Το περιστατικό και η καταγραφή του σε βίντεο θα μπορούσε να είναι ακόμα μία επίδειξη της ανθρώπινης ματαιοδοξίας εμπρός στον κίνδυνο και τον θάνατο, αν δεν ήταν όπως πληροφορούμαστε μία επίδειξη από έναν πολύ εξειδικευμένο κασκαντέρ για τις ανάγκες κάποιας διαφημιστικής ταινίας για την σχολή αλεξιπτωτιστών που έχει (αν είναι δυνατόν...). Όπως και να έχει πάντως, το όλο σκηνικό μοιάζει εντελώς τρελό, και ως τέτοιο, όπως είναι φυσικό στον σύγχρονο κόσμο του Ίντερνετ, έχει γίνει viral σε όλο τον πλανήτη. Τώρα αν πείσει και κανέναν ότι είναι ο καλύτερος δάσκαλος για αλεξίπτωτο, ο καθένας ας κρίνει σε ποιά χέρια -και μυαλά- θ' αφήσει τη ζωή του.

Brianne Canopy Burn