7+ 1 μυστικά για καλές βουτιές

7+ 1 μυστικά για καλές βουτιές

Ιούνιος 28, 2017 - 14:14

Από τους πρωταθλητές του Agios Nikolaos Cliff diving 2017 για τα παιδιά της Κρήτης

Οι καταδύσεις από γκρεμούς και βράχια  είναι πιθανώς το λιγότερο περίπλοκο από τα αποκαλούμενα ακραία αθλήματα (extreme sports). Δεν υπάρχει κανένας απολύτως εξοπλισμός και κανένα ειδικό ρούχο να φορέσει ο καταδύτης.

Χρειάζεται, όμως, γνώση, σκληρή προπόνηση, καλή τεχνική και να γνωρίζει τα μυστικά για ακίνδυνες και θεαματικές βουτιές.

Αυτά τα μυστικά, για τις καλύτερες  βουτιές, είναι έτοιμοι να αποκαλύψουν στα μικρά παιδιά της Κρήτης, οι 14 αθλητές και οι 6 αθλήτριες, πρωταθλητές και Πρωταγωνιστές του αθλήματος παγκοσμίως.

Κάθε παιδί που αγαπά τη θάλασσα και τις βουτιές και θα βρίσκεται στη λίμνη του Αγίου Νικολάου για να παρακολουθήσει το Agios Nikolaos Cliff diving 2017  που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 30 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου, μπορεί να συμμετέχει.

Οι μικροί μαθητευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία ν' ανακαλύψουν με την βοήθεια των κορυφαίων καταδυτών του είδους, πως να κάνουν ασφαλείς βουτιές, όχι από τα 20 μέτρα, αλλά από το ενάμισι μέτρο και την εξέδρα της λίμνης του Αγίου Νικολάου.

Τα μαθήματα θα γίνουν την Παρασκευή 30 Ιουνίου μετά την πρωινή προπόνηση των αθλητών, στις 2-3 το μεσημέρι και το Σάββατο 1 Ιουλίου την ίδια ώρα, λίγο πριν τα προκριματικά των αγώνων.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλα τα παιδιά, αρκεί να υπάρχει παρουσία και συναίνεση γονέα.

από το cretalive.gr

AGN CLIFF DIVING 2017 KIDS