3 skate tricks από τον Μάνο Κυριακούση (vid)

3 skate tricks από τον Μάνο Κυριακούση (vid)

Ιανουάριος 06, 2017 - 16:09

Στο νέο #CurtainCall ο Μάνος Κυριακούσης βγάζει μερικά skateboarding tricks στην Αθήνα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των μικρών Ευρωπαϊκών skate σκηνών είναι ότι έχουν περισσότερα καλά spot παρά skaters! Η Ελληνική σκηνή γενικά και η skate σκηνή της Αθήνας, έχει προσπαθήσει τα τελευταία χρόνια να το αλλάξει αυτό.

Ο Damian Argi που φωτογράφισε την Αθηναϊκή skate σκηνή από την προηγούμενη δεκαετία και το εξαιρετικό ATH Documentary του Κώστα Μάνδυλα, έδωσαν ώθηση σε αυτή την εξέλιξη. Οι “παλιοί” όπως ο Βασίλης Γρυπάρης και ο Βασίλης Αράμβογλου έχουν περάσει τη σκυτάλη στη νέα γενιά που έχει μεγαλώσει στα spots που ξέρουμε, αλλά τα ονόματά τους, μένουν να τα μάθουμε.

Ας το αλλάξουμε λοιπόν αυτό, κάνοντας την αρχή με έναν skater που έχει πολλές προοπτικές, τον Μάνο Κυριακούση που γνωρίσαμε το 2015, όταν με τον Giorgio Zavo και τα φτερά του Red Bull επισκέφθηκε το House of Vans του Λονδίνου.

Είναι 20 χρονών, κάνει skate εδώ και 8 χρόνια στην Αθήνα και έχει μεγαλώσει δίπλα σε local θρύλους όπως τον Ron “Mike” Βασιλάκη. Ο Κυριακούσης δεν άργησε να “κολλήσει” με το θρυλικό skateshop της Αθήνας, Color Skates και skate-άρει με το S.O.S crew. Τσέκαρέ τον στο επερχόμενό τους video, Spoonfull, αλλά μέχρι τότε δες μερικά tricks του στο #CurtainCall.

Από το redbull.gr