2ος Τσακώνικος αγώνας δρόμου στο Λεωνίδιο

2ος Τσακώνικος αγώνας δρόμου στο Λεωνίδιο

Απρίλιος 24, 2014 - 13:57
Date: 
04/05/2014

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Νότιας Κυνουρίας, ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 2ου Τσακώνικου αγώνα δρόμου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 με αφετηρία και τερματισμό, την πλατεία Ηρώων, στο Λεωνίδιο Αρκαδίας. 

Ο αγώνας περιλαμβάνει δύο (2) διαδρομές, δύο (2) χιλιομέτρων για άτομα ηλικίας έως 12 ετών και πέντε (5) χιλιομέτρων από 12 ετών και άνω, με ώρα εκκίνησης την 10:30 πμ και 11:00 πμ αντίστοιχα. 

Η απόσταση που θα καλυφθεί, είναι σε επίπεδο δρόμο με άσφαλτο και για την  συμμετοχή, η οποία είναι δωρεάν, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση, η οποία αποτελεί και υπεύθυνη δήλωση για την καλή κατάσταση της υγείας τους.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες πρέπει να προσέλθουν στην αφετηρία του αγώνα, είκοσι λεπτά (20’) πριν την ώρα εκκίνησης της διαδρομής τους, ενώ οι ανήλικοι πρέπει να έχουν την γραπτή συναίνεση των κηδεμόνων τους. 
Επισημαίνεται πως για την ασφαλή διεκπεραίωση του εν λόγω αγώνα, έχει ζητηθεί η συνδρομή του τοπικού αστυνομικού τμήματος και του αντίστοιχου κέντρου υγείας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Αθανασόπουλος  Δημήτριος
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής δείτε ΕΔΩ