2ο τοπικό Πρωτάθλημα κατάβασης Αρκαδίας

2ο τοπικό Πρωτάθλημα κατάβασης Αρκαδίας

Οκτώβριος 26, 2016 - 15:13

Το 2ο τοπικό Πρωτάθλημα κατάβασης  Αρκαδίας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο πανέμορφο μονοπάτι των Αγ. Θεοδώρων, την Κυριακή 16-17 Οκτωβρίου . 

Το μονοπάτι ήταν γλιστερό και αρκετά βαρύ λόγω της έντονης βροχόπτωσης των προηγουμένων ημερών, κάτι το οποίο δυσκόλεψε τους αναβάτες. Οι διοργανωτές είχαν κάνει καλή προετοιμασία σε θέματα σήμανσης, καθαρισμού και όλων των υπόλοιπων ενεργειών που προβλέπονται για τέτοιου είδους αγώνες. Επίσης, μεγάλη προσοχή έδωσαν στα επικίνδυνα σημεία, στα οποία υπήρχαν μέλη του συλλόγου, εθελοντές και ο Ερυθρός Σταυρός. Όλα πήγαν τέλεια, χωρίς κανένα σοβαρό τραυματισμό και ζημιές στα ποδήλατα. Οι συμμετέχοντες έμειναν όλοι ικανοποιημένοι και έκπληκτοι με τα νέα τεχνικά κομμάτια που δημιούργησε ο Σύλλογός μας (Μ.Τ.Β Αρκαδίας). Έτσι λοιπόν  περιμένουμε όλοι με αγωνία την επόμενη χρονιά για την διεξαγωγή του 3ου Τοπικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας.
 

Έκπληξη επίσης μας έκανε η συμμετοχή ομάδων και αθλητικών σωματείων από άλλες πόλης της χώρας. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές από αυτές : Κιάτο,Αθήνα ,Καλαμάτα,Κόρινθο και Τήνο.

Ευχαριστούμε όλους, όσοι έβαλαν τα δυνατά τους για να γίνει αυτός ο αγώνας, όλους τους συμμετέχοντες εντός και εκτός Αρκαδίας , τους εθελοντές που μας στήριξαν πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα και τέλος, ευχαριστούμε τον Ερυθρό Σταυρό για την πολύτιμη παρουσία του.

Για το τέλος αφήσαμε τα δυο μεγάλα αθλητικά σωματεία της πόλης μας , την ΑΕΚ Τρίπολης και τον ΜΤΒ Αρκαδίας που με την αμέριστη συμπαράσταση τους διεξηχθεί και το φετινό Πρωτάθλημα .

Σας περιμένουμε λοιπόν και την επόμενη χρονιά με πολλές εκπλήξεις και πλούσια αθλητική δραστηριότητα .  


Η ∆ιοργάνωση
ΑΕΚ Τρίπολης