1ος Λάδωνας Mountain Race

1ος Λάδωνας Mountain Race

Μάρτιος 15, 2011 - 19:37

Η εταιρεία ορεινού τουρισμού ECO ACTION και το ΒΙΚΕ EXPERT, με την υποστήριξη του Δήμου Καλαβρύτων, διοργανώνουν ορεινές  εκδηλώσεις στην Δάφνη Καλαβρύτων στις παραποτάμιες εγκαταστάσεις του Λάδωνα ποταμού στις  18 – 19 Ιουνίου 2011 με την ονομασία  1ο ΛΑΔΩΝΑΣ MOUNTAIN RACE.  Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων θα είναι οι αγώνες ορεινής ποδηλασίας και ορεινού τρεξίματος.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 19/6 ενώ το Σάββατο 18/6 όσοι επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες όπως rafting, flying fox, τοξοβολία κλπ. Στις εγκαταστάσεις της Eco Action ειδικά διαμορφωμένος χώρος δίπλα στο ποτάμι κα διατεθεί για διαμονή με σκηνές. Όσοι επιθυμούν μπορούν να διανυκτερεύσουν σε ξενώνες και το ξύλινο καταφύγιο της περιοχής για τα οποία έχουν εξασφαλιστεί ειδικές τιμές για τους αθλητές και τους συνοδούς τους.

Ο αγώνασ ορεινού τρεξίματος θα είναι ημιμαραθώνιος και της ορεινής ποδηλασίας περίπου 35 χλμ. Οι ακριβής διαδρομές και τα υψομετρικά θα γνωστοποιηθούν στις αρχές Απριλίου. Οι διαδρομές θα περιλαμβάνουν δασικούς δρόμους, μονοπάτια, περάσματα από το ποτάμι κλπ. Ο αγώνας είναι open και μπορεί να συμμετέχει ο καθένας, είτε διαθετει είτε όχι δελτίο αθλητού, αρκεί να γνωρίζει ορεινή ποδηλασία, να έχει άριστη κατάσταση υγείας και να διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Σύντομα κα ανακοινωκεί πλήρης προκήρυξη που θα περιλαμβάνει κάθε λεπτομέρεια σχετική με τον αγώνα (κατηγορίες, δηλώσεις, κανονισμούς, πρόγραμμα κλπ).

 

περισσότερα στο http://www.bncycling.com